Home > Labview Error > Labview Error Could Not Load Front Panel

Labview Error Could Not Load Front Panel

Login or Signup Now to post comments Related Posts How to solve error in exiting software?Installed SI on my system but when running it getting error messageUnknown Start Trace error (183)Leave Doing the same but with application built in Labview 2011 doesn't help. I guess this is what hsm78 was telling us (correct me if I'm wrong). So, the end result is still the same: You can't use sub-VIs !!!!! http://cygnussoft.com/labview-error/labview-error-3-could-not-load-front-panel.html

When I try to start it, I get a bunch of "could not load front panel" errors, all of the form: LabVIEW: Resource not found. Zipped Folder is attached Spoiler (Highlight to read)To the sound of a Beatles song: Yesterday, all those backups seems a waste of pay ...To the sound of a Beatles The use of subroutines is ESSENTIAL in programming. Finish building your application as you normally would. http://digital.ni.com/public.nsf/allkb/8F68715444302CAB86256DDD0071C140

Members 187 1,036 posts Location:Milford MA USA Version:LabVIEW 2013 Since:1999 Posted April 16, 2012 Maybe it's related to using the UI thread in the DLL call? Uncheck Remove front panel. Log In Register Forgot Password ?

Note that your initial file IS likely corrupted: the connector pane just does not work (see my previous post). Problem solved! -Dan 1 Kudo Message 6 of 6 (532 Views) Reply 1 Kudo All Forum Topics Previous Topic Next Topic Privacy | Terms of Use | Other Legal I ended up installing whole Labview 2011 development suite and that is working. presumably it means I already have 2010SP1f5 installed. -Dan 0 Kudos Message 4 of 6 (892 Views) Reply 0 Kudos Re: could not load front panel Jeff·Þ·Bohrer Proven

Finish making your application normally. Is it possible to fix this problem? I believe the application was built with LabView 2010. I am using LabVIEW 8.0.

Attached you will find the VI saved for LabVIEW 2011 kind regards. If that works, you can either keep that solution or look at your VI and figure out why the panel is required. UncheckRemove front panel. Please somebody help with the restoration of the file!

Close LabVIEW and remove the ini token (VERY IMPORTANT)7. useful reference Share this post Link to post Share on other sites mje 187 Science! Asked Hannah67 on Fri, 2013-12-20 08:43 Hannah67's question Hannah67's question Login or Signup Now to post comments Tweet Comment viewing options Flat list - collapsedFlat list - expandedThreaded list - collapsedThreaded Repeat steps 3-6 for any other subVIs that need to have their front panels included.

Building executable in labview 2010 and running on a pc with no labview development suite works. navigate here If I run the application on development computer. My last post was mostly there: you need to: download and install Service Pack 1 Now you'll be able to open the corrupt VIs (I couldn't even open them without SP1). You need the fullstandard version(~180MB).

Answered Your Question? 1 2 3 4 5 Document needs work? Members 537 2,834 posts Location:Austin, TX Version:LabVIEW 2011 Since:2000 Posted April 17, 2012 Maybe it's related to using the UI thread in the DLL call? Best regards,GerdWCLAD, using 2009SP1 + LV2011SP1 + LV2014SP1 (+ LV2016 sometimes) on Win7+cRIOKudos are welcome 1 Kudo Message 2 of 9 (1,159 Views) Reply 1 Kudo Re: LabVIEW load error code Check This Out You should clean up the code anyway, refactoring seems a good idea too… Best regards,GerdWCLAD, using 2009SP1 + LV2011SP1 + LV2014SP1 (+ LV2016 sometimes) on Win7+cRIOKudos are welcome 0 Kudos Message

When I run the executable that I created, I receive the messageLabVIEW load error code 3: Could not load front panel. Why am I getting this error and what can I Any ideas? My Profile | RSS | Privacy | Legal | Contact NI © 2014 National Instruments Corporation.

Thanks for your help!

When I run the executable (.exe) or Dynamic Linked Library (DLL), I receive Error 1013Cannot load front panel. Primary Software: LabVIEW Development Systems>>LabVIEW Full Development System Primary Software Version: 8.6 Primary Software Fixed Version: N/A Secondary Software: N/A Problem: I am trying to run a built LabVIEW application. Username: * Username Password: * Password Create new account Request new password Search this site: Primary links Home Solutions ArticlesView Articles BlogsView Blogs QuestionsView Questions Unanswered Answers not accepted Solved answers UncheckUse default save settings.

Unselect Remove front panel. 6. Share this post Link to post Share on other sites Aristos Queue 537 LV R&D: I write C++/# so you don't have to. Try adding instructions to always include the panel. http://cygnussoft.com/labview-error/labview-error-1000-run-vi.html Press the Edit Build Settings...

All rights reserved. Since encountering this problem, I've tried to install every Labview 2010 runtime SP/patch I could find, but unless I'm missing something, there's not really a definitive place I can do to Click Build. Related Links: KnowledgeBase 18RDJ60O: Why Does My Executable Not Work When Using the Current VI's Path Constant?KnowledgeBase 4EMGPJCY: Error -1013 on a Real-Time Target Attachments: Report Date: 04/20/2005 Last Updated: 06/02/2011

On the Project Files, highlight subVI that needs front panel. 4. Under Project Files, highlight the subVI that needs to have its front panel included. The Median.vi does not meet those requirements, so its block diagram is stripped out of the EXE to make a smaller EXE. An error occurred loading VI '[x].vi'.

Go to Solution Re: LabVIEW load error code 3: Could not load front panel Edin Member ‎04-30-2012 09:34 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Greetings from GermanyHenrikLV since v3.1“ground” is a convenient fantasy'˙˙˙˙uıɐƃɐ lɐıp puɐ °06 ǝuoɥd ɹnoʎ uɹnʇ ǝsɐǝld 'ʎɹɐuıƃɐɯı sı pǝlɐıp ǝʌɐɥ noʎ ɹǝqɯnu ǝɥʇ' 0 Kudos Message 5 of 145 (7,128 Views) Go to Solution LabVIEW load error code 3: Could not load front panel (LabVIEW 2014) mnml_mouse Member ‎09-19-2014 01:50 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Also, if you launch any daemons, try including block diagrams/front panels for all of them.

Click the VI Settings tab.